Intensivkurs - behörighet B

Ta körkort snabbt och effektivt med en intensivkurs på Swillos trafikskola. Vårt kurser är utformade för att ge dig möjligheten att lära dig köra på kort tid.

En intensivkurs är det smarta alternativet för dig som vill ta körkort utan att spendera månader på traditionella lektioner. Hos Swillos trafikskola kan du genomgå en intensivkurs och lära dig allt du behöver för att bli en säker förare på bara några veckor.

Vi erbjuder intensivkurser för både personbil och motorcykel. Våra kurser är omfattande och täcker allt från teorilektioner till praktiska övningar. Du får en helhetsupplevelse som förbereder dig för att ta körkortet.

Fördelar med en intensivkurs hos Swillos trafikskola

  • Snabbt och effektivt sätt att ta körkort
  • Erfarna och utbildade lärare som hjälper dig genom hela kursen
  • Plats att bo på under utbildningens gång

Våra kurser är utformade för att passa dig som har goda förkunskaper och en begränsad tidsram för att ta körkort. Genom att ta en kurs hos Swillos trafikskola kan du snabbt och enkelt lära dig allt du behöver för att bli en säker förare. Nybörjare är också varmt välkomna men vi kanske inte hinner klart till ett prov under själva kursperioden.

Våra omtyckta kurser sträcker sig över 2,5 veckor och ger dig en fantastisk inlärningsmiljö. Här blir du välkomnad till en vacker, lugn och familjär atmosfär. Tillsammans med våra instruktörer och dina kurskamrater kommer dina kunskaper att växa för varje dag som går!

Vi anpassar övningskörningen efter dina individuella behov och du kommer att få köra mellan 2 och 3 lektioner varje dag. Din lärare bokar upp trafiklektioner utifrån dina behov under kursens gång. Mellan lektionerna kan du ägna all din tid åt teoristudier.

Under kursperioden kommer du att delta i 2 lärarledda teorilektioner. Resten av tiden får du självstudera, men du kan alltid räkna med vår hjälp och support när du behöver det. För dem som behöver det erbjuder vi även Risk 1 och Risk 2 under utbildningen.

Teoriprovet kommer att genomföras under den andra veckan av kursen. När du har klarat det avslutas utbildningen med det praktiska körprovet här i Arjeplog. Du kommer att använda våra fina bilar för att visa upp dina färdigheter. Observera att du måste ha godkänt utbildningen för att få genomföra proven. Vi skickar endast elever som är fullt förberedda till proven.

Vi ser fram emot att erbjuda dig en inspirerande och framgångsrik intensivkursupplevelse hos Swillos trafikskola!

Information

Vanliga frågor

Förskottsbetalning

När du fått en plats hos oss behöver du göra en förskottsbetalning på 15.000:- inom 3 dagar för att säkra din bokning. Det är viktigt att notera att utebliven betalning inte räknas som avbokning. Avbokning måste göras skriftligt och skickas till info@swillos.com.

Om slutsumman för kursen hamnar under 15.000:- återbetalar vi självklart mellanskillnaden till dig. Det är viktigt att förstå att kursens totala kostnad inte är 15.000:-, utan beror helt på antalet trafiklektioner som just du behöver. Antalet körlektioner varierar från person till person och är delvis beroende av tidigare körkunskaper.
 
När vi har mottagit din betalning får du ett sms med en värdekod för den valda abonnemangsperioden av appen Körkortsboken – Digitala teorimaterial utformat av STR (Sveriges Trafikskolors Riksförbund). Tidsperioden börjar gälla från det att du loggat in första gången.
Detta ger dig möjligheten att börja studera i lugn och ro hemma innan kursstart. Vi rekommenderar ett abonnemang på minst 3 månader.
Observera att ångerrätt av köpt digitalt material inte gäller. När du loggat in är köpet gjort och går inte att ångra. Vid avbokning av kursen återbetalas alltså inte summan för det köpta teoriabonnemanget.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår intensivkurs och hjälpa dig på vägen mot ditt körkort.

Svårt med svenska språket?

För att delta i vår intensivutbildning krävs mycket goda kunskaper i svenska, motsvarande SFI Kurs D. Detta språkkrav är av yttersta vikt för en effektiv och säker utbildning. Med tanke på att 2,5 veckor är en begränsad tid att hinna med all teori och körmoment, blir det svårt att klara av kursen om du har svårigheter med det svenska språket. Utöver säkerhetsskäl, är det även viktigt för oss att kunna kommunicera tydligt och förstå varandra under utbildningen.

Om du har svårigheter med det svenska språket rekommenderar vi istället att du överväger att gå en vanlig körkortsutbildning, där du får mer tid för studier och övningskörning. Alternativt kan du leta efter en trafikskola som erbjuder teorihjälp och möjligen tolkningstjänster på ditt modersmål.

Det är viktigt att poängtera att vi endast utbildar på svenska, då detta möjliggör en optimal undervisning och förståelse i bilen. Vi strävar efter att erbjuda den bästa utbildningen och för att uppnå detta behöver vi ha en gemensam kommunikationsplattform.

Körkortstillstånd

Körkortstillståndet bör helst vara beviljat innan du bokar en plats, Vi bokar fast provtider till våra elever så snabbt som möjligt för att få dem i anslutning till den bokade kursperioden.

Proven går inte att boka utan giltigt tillstånd.
Ansök om körkortstillstånd här.

Boende

Du tilldelas automatiskt ett rum på vår trafikskola i samband med beviljad kursbokning.
Om du inte behöver boende, vänligen meddela oss i förväg.

Vi har ett dubbelrum tillgängligt om ni är två som önskar att bo tillsammans. Alla andra rum är enkelrum. Maila oss om ni önskar boka just detta rum.

Du behöver ta med egna sänglinnen, men täcke och kudde finns redan på plats. Toalett, dusch och kök delas med andra elever och köket är fullt utrustat för att tillgodose dina behov. Du kommer att ha tillgång till två kylskåp och två frysar för att förvara mat och dryck. Dessutom finns en tvättmaskin tillgänglig en trappa ner.

För att ge dig maximal flexibilitet har du tillgång till teorisalen dygnet runt. Det innebär att du kan studera och förbereda dig när det passar dig bäst. Dessutom erbjuder vi gratis gästnät/Wi-Fi i hela huset så att du kan vara uppkopplad och tillgänglig under hela din intensivkurs.

Vi strävar efter att göra din vistelse hos oss så bekväm som möjligt och att skapa en miljö där du kan fokusera på dina körläxor och lärande.

Avbokning

Eventuell avbokning av kursen meddelas trafikskolan så snabbt som möjligt, men absolut senast 2 veckor innan kursstart.
Vid utebliven eller för sen avbokning återbetalas inte förskottsbetalningen på 15.000: –
Avbokning av kursen måste ske skriftligt till info@swillos.com.

Observera att ångerrätt av köpt digitalt material inte gäller. När du loggat in är köpet gjort och går inte att ångra. Vid avbokning av kursen återbetalas alltså inte summan för det köpta teoriabonnemanget.

Kommande kurser

Ansök om plats

19 aug

Intensivutbildning B-behörighet

Startdatum: 19 aug 24
09 sep

Intensivutbildning B-behörighet

Startdatum: 9 sep 24
30 sep

Intensivutbildning B-behörighet

Startdatum: 30 sep 24
21 okt

Intensivutbildning B-behörighet

Startdatum: 21 okt 24
11 nov

Intensivutbildning B-behörighet

Startdatum: 11 nov 24
02 dec

Intensivutbildning B-behörighet

Startdatum: 2 dec 24

Intensivkurs hos Swillos trafikskola

Effektivt sätt att ta körkort på kort tid

En intensivkurs, även känd som snabbkurs, är ett populärt alternativ för att ta körkort på kort tid.
Swillos trafikskola erbjuder intensivkurser för personbil Behörighet B vilket ger dig möjligheten att lära dig köra snabbt och effektivt.
Genom att erbjuda skräddarsydda kurser som inkluderar teorilektioner och praktiska övningar, kan vi hjälpa dig att bli en säker förare på bara några veckor.

Ta steget mot körkortet med en intensivkurs hos Swillos trafikskola och spara tid utan att kompromissa med kvaliteten på din utbildning.