Intensivkurs boende

Boende för dig som bokar vår intensivkurs

Gör det mer bekvämt och lättare när du skaffar körkort, boka intensivkurs boende som ett hjälpmedel på vägen till en bekväm och trygg förare.

Vi erbjuder ett boende för dig som bokar en intensivkurs hos oss. Att bo nära när man går en intensivkurs för körkort kan vara en stor fördel. Då kan man fokusera helt på att lära sig köra och slipper lägga tid och energi på att pendla fram och tillbaka till kurslokalen varje dag.

Dessutom kan det vara skönt att kunna koppla av mellan lektionerna och inte behöva tänka på annat än att lära sig köra bil. För många kan en intensivkurs vara en effektiv och snabbare väg att ta körkortet, och att bo nära kan underlätta processen ytterligare.

Vårt boendealternativ för intensivkursdeltagare är bekvämt beläget i närheten av trafikskolan. Det innebär att du inte behöver bekymra dig för långa resor till och från lektionerna varje dag. Istället kan du enkelt promenera till och från boendet och ha mer tid till att verkligen fördjupa dig i dina körlektioner.

Att bo nära trafikskolan ger dig också möjligheten att optimera din inlärningsprocess. Du kan använda mellantiden mellan lektionerna till att öva och finslipa dina färdigheter utan att behöva oroa dig för transporttid eller trafikproblem.

Det ger dig en chans att verkligen fördjupa dig i körkortsprocessen och öka dina chanser att snabbt nå ditt mål att ta körkortet.

Vårt boende är utformat för att erbjuda dig en avkopplande och trivsam vistelse under din intensivkurs. Du kan njuta av en lugn miljö där du kan återhämta dig och ladda upp inför nästa lektion.

Det ger dig också möjlighet att umgås med andra kursdeltagare och dela erfarenheter och tips.

Det kan vara till stor hjälp att vara en del av en gemenskap av människor som delar samma mål och strävar efter att ta körkort.

Vi förstår vikten av att erbjuda dig de bästa förutsättningarna för att lyckas med din intensivkurs och ta körkortet. Genom att erbjuda boende nära trafikskolan strävar vi efter att göra hela processen smidigare och mer givande för dig. Vi är dedikerade till din framgång och ser fram emot att vara en del av din resa mot att bli en säker och kunnig förare.

Boka din plats

Priser och information om våra boenden för intensivkurser

Du bor i direkt anslutning till skolan eller i ett av våra närliggande hus. Man delar oftast rum 2 och 2 beroende på hur många som bokat in sig på samma kurs.

Egna sänglinnen medtages. Täcke och kudde finns här. Du delar toalett, dusch och kök med andra elever. Köket är stort och fullt utrustat. Det finns två kylar och två frysar och micro.

En tvättmaskin finns en trappa ner. Du har tillgång till teorisalen dygnet runt.

Gratis gästnät/Wi-Fi finns i byggnaderna. Alla mobiloperatörer har mer eller mindre täckning i Arjeplog.

Det kostar 3400:- för en kursperiod. Övriga nätter utöver kursperioden kostar 200:-/natt.

Var ligger vårt boende för intensivkurs?

Trafikskolan ligger på ca 3 minuters gångväg från busstationen och likaså till närmaste mataffär och restaurang/pizzeria. Detta strategiska läge gör det bekvämt för eleverna att kombinera sina trafiklektioner med sina dagliga ärenden.

Med busstationen så nära till hands behöver ni som elever inte oroa er för att hitta transportalternativ till och från trafikskolan.

Den närbelägna mataffären är också en stor fördel. Efter en intensiv lektion kan ni enkelt gå till mataffären och handla för att fylla på energinivåerna.

När det kommer till restauranger och pizzerior, behöver ni inte leta länge efter en smakfull måltid, då det finns tillgänligt vid gångavstånd.

Adress: Fjällgatan 1

Viktig information för intensivkurs boende

Observera att inga fester får hållas i våra lokaler.

Innan du åker hem vill vi att ni städar allmänna utrymmen tillsammans, dammsuger och dammtorkar ert rum, kastar skräp och dylikt och tömmer era kyl/frys samt skafferivaror.

 

Intensivkurs boende hus utsida | Swillos Intensivkurs boende lektionssal | SwillosIntensivkurs boende sovrum | Swillos  Intensivkurs boende toalett | SwillosIntensivkurs boende säng | SwillosIntensivkurs boende sängar | Swillos