Intensivutbildning B-behörighet

Kursdatum: 2019-10-21 - 2019-11-06

Här kan du boka din plats på vår intensivkurs.

OBSERVERA: 2,5 vecka för en hel körkortsutbildning är för kort om tid om man inte har goda kunskaper i svenska. Förkunskaper både teoretiska och praktiska är att föredra för att ha så goda förutsättningar som möjligt. Även om du aldrig kört bil förut är du välkommen men det är inte säkert att vi hinner färdigt till ett prov.

Man lär sig på olika sätt och olika snabbt. Ibland händer det att vi inte hinner utbilda en elev klart under kursens gång, då bokas proven om till ett senare tillfälle, tidigast 3 veckor fram i mån av provtider, men även i mån av plats och körtider hos oss naturligtvis. Vi gör upp en ny plan helt enkelt. Vi skickar ingen elev på teoriprov/körprov som inte är teoretiskt eller praktiskt färdigutbildad. Vi har som krav att alla moment på utbildningskortet och elevcentralen ska vara gröna och godkända innan prov. Man ska även kunna visa att man förstått utbildningen genom att klara våra egna tester och frågor som vi har här på trafikskolan.

Viktigt: Om man har svårt för det svenska språket är 2,5 veckor för lite tid för att hinna läsa all teori och hinna med alla körmoment. Då rekommenderar vi att man går en vanlig körkortsutbildning där man har gott om tid till att studera och övningsköra eller att man försöker hitta en trafikskola som kan erbjuda teorihjälp och kanske tolk på modersmålet. Vi utbildar endast på svenska.

När du bokat en plats skickas ett bekräftelsemail till dig. Kontrollera att uppgifterna stämmer, är det några oklarheter kontakta oss. Om du inte får bekräftelsemailet är det inte säkert att din bokning gått igenom, kontakta oss så fort som möjligt så att platsen inte försvinner.

För att säkra din plats måste du sätta in en förskottsbetalning på 10.000:- till BG 5449-3051 eller via swishnr: 1235125851 betalningen ska vara oss tillhanda senast 3 dagar efter att du bokat din plats. Märk insättningen med för- och efternamn. Utebliven betalning räknas inte som avbokning. Avbokning måste ske skriftligt till info@swillos.com 
Innan kursstart ska du ha satt in totalt 15:000:- till oss.
Resterande 5000:- måste vara oss tillhanda senast 1 vecka innan kursstart.
Maila eller ring oss när du gjort din betalning så läggs det in som elevsaldo på dig i kassan.

Observera: Förskottsbetalningen är inte ett paketpris utan en säkerhet för oss. Anledningen till det är, dels för att komma från problemet med oseriösa bokningar, men också ett tidigare problem med elever som utgav falsk identitet som kom hit och körde ett antal lektioner och sen åkte hem utan att betala.
Intensivkursen kostar inte 15’000 kr utan beror helt på hur många körlektioner man behöver, för medparten av våra elever kostar ett körkort mellan 15’000kr och 25’000kr plus boende och trafikverkets avgifter.
Vi gör en kreditupplysning på alla våra kunder, vid ej grön/godkänd upplysning betalar du hela kursen innan hemresa via förskottsbetalning under kursens gång, vid grön upplysning faktureras du slutsumman efter avslutad kurs.

Uppgår slutsumman för kursen till mindre än 15 000kr återbetalar vi givetvis mellanskillnaden.

OBS: Avbryter du utbildningen under kursens gång återbetalas inte förskottsbetalningen på 15.000kr, du debiteras för lektionerna du hunnit vara med på, inskrivning/teori, boende, (eventuellt halkbanan om den inte går att avboka via Arvidsjaurs trafikskola.)

Avbokning meddelas trafikskolan så snabbt som möjligt men absolut senast 2 veckor innan kursstart.
Vid utebliven eller för sen avbokning återbetalas inte den första delbetalningen på 10000:- (saknas eventuellt förskottsbetalningen faktureras du 10000:- i avbokningsavgift.) Avbokning av kursen måste ske skriftligt till info@swillos.com

Se till att du har alla papper i ordning

  • Giltigt körkortstillstånd från Transportstyrelsen (kontrollera att inte datumet går ut under kursens period)
  • Giltigt ID kort/pass (samma sak här var noga att kolla så inte det blir ogiltigt under kursens period)

Skulle något av dina papper vara ogiltiga pga. utgånget datum kan du givetvis boka en plats ändå men se till att du har giltiga papper när du kommer till oss.

Reservation för ändring vid oförutsedda händelser hos oss eller trafikverket gäller alla bokningar.

Vi på Swillos Trafikskola ser till att du blir nöjd med utbildningen och önskar dig varmt välkommen!

Boka din plats

Bokningen är stängd för detta event.