Boende

Boendet är för dig som bokar en intensivkurs. Det kostar 2040:- för en kursperiod. (Obs nytt pris from 25/10-2021 se kurser och priser) Övriga nätter utöver kursperioden kostar 120:-/natt.
Du bor i direkt anslutning till skolan eller i ett av våra närliggande hus. Man delar oftast rum 2 och 2 beroende på hur många som bokat in sig på samma kurs.
Nu i coronatider får man alltid eget rum.
Egna sänglinnen medtages. Täcke och kudde finns här. Du delar toalett, dusch och kök med andra elever. Köket är stort och fullt utrustat. Det finns två kylar och två frysar och micro.
Tvättmaskin finns en trappa ner. Du har tillgång till teorisalen dygnet runt. Gratis gästnät/Wi-Fi finns i byggnaderna. Alla mobiloperatörer har mer eller mindre täckning i Arjeplog.

Trafikskolan ligger på ca 3 minuters gångväg från busstationen och lika så till närmsta mataffär och restaurang/pizzeria.

Observera att inga fester får hållas i våra lokaler.

Innan du åker hem vill vi att ni städar allmänna utrymmen tillsammmans, dammsuger och dammtorkar ert rum, kastar skräp och dylik och tömmer era kyl/frys samt skafferivaror.

Adress: Fjällgatan 1