Intensivutbildning B-behörighet

Kursdatum: 2020-03-16 - 2020-04-01

Här kan du boka din plats på vår intensivkurs!

OBSERVERA: 2,5 vecka för en hel körkortsutbildning är för kort om tid om man inte har väldigt goda kunskaper i svenska. Förkunskaper både teoretiska och praktiska är att föredra för att ha så goda förutsättningar som möjligt. Även om du aldrig kört bil förut är du välkommen men det är inte säkert att vi hinner färdigt till ett prov.

När du bokat en plats skickas ett bekräftelsemail till dig. Kontrollera att uppgifterna stämmer, är det några oklarheter kontakta oss. Om du inte får bekräftelsemailet är det inte säkert att din bokning gått igenom, kontakta oss så fort som möjligt så att platsen inte försvinner.

För att säkra din plats behöver du göra en förskottsbetalning till oss på 15.000:- genom BG 5449-3051 eller via swishnr: 1235125851 betalningen ska vara oss tillhanda senast 3 dagar efter att du bokat din plats.
Märk insättningen med för- och efternamn. Utebliven betalning räknas inte som avbokning. Avbokning måste ske skriftligt till info@swillos.com 
Maila eller ring oss när du gjort din betalning så läggs det in som elevsaldo på dig i kassan.Uppgår slutsumman för kursen till mindre än 15 000kr återbetalar vi givetvis mellanskillnaden.

Avbokning meddelas trafikskolan så snabbt som möjligt men absolut senast 2 veckor innan kursstart.
Vid utebliven eller för sen avbokning återbetalas inte den första delbetalningen på 15.000:- Avbokning av kursen måste ske skriftligt till info@swillos.com

Se till att du har alla papper i ordning

  • Giltigt körkortstillstånd från Transportstyrelsen (kontrollera att inte datumet går ut under kursens period)
  • Giltigt ID kort/pass (samma sak här var noga att kolla så inte det blir ogiltigt under kursens period)

Skulle något av dina papper vara ogiltiga pga. utgånget datum kan du givetvis boka en plats ändå men se till att du har giltiga papper när du kommer till oss.

Reservation för ändring vid oförutsedda händelser hos oss eller trafikverket gäller alla bokningar.

Vi på Swillos Trafikskola ser till att du blir nöjd med utbildningen och önskar dig varmt välkommen!

Boka din plats

Bokningen är stängd för detta event.