Intensivutbildning B-behörighet

Kursdatum: 2018-08-20 - 2018-09-05

Här kan du boka din plats på vår intensivkurs.

När du bokat en plats skickas ett bekräftelse mail till dig. Kontrollera att uppgifterna stämmer, är det några oklarheter kontakta oss. Om du inte får bekräftelsemailet är det inte säkert att din bokning gått igenom, kontakta oss så fort som möjligt så att platsen inte försvinner.

För att säkra din plats måste du sätta in en förskottsbetalning på 5000:- till BG 5449-3051, betalningen ska vara oss tillhanda senast 3 dagar efter att du bokat din plats. Märk insättningen med för- och efternamn.  Utebliven betalning räknas inte som avbokning. Avbokning måste ske skriftligt till info@swillos.com 
Innan kursstart ska du ha satt in totalt 10:000:- till oss.
Resterande 5000:- måste vara oss till handa senast 1 vecka innan kursstart.
Maila eller ring oss när du gjort din betalning så läggs det in som elevsaldo på dig i kassan.

Observera: Förskottsbetalningen är inte ett paketpris utan en säkerhet för oss. Anledningen till det är, dels för att komma från problemet med oseriösa bokningar, men också ett tidigare problem med elever som utgav falsk identitet som kom hit och körde ett antal lektioner och sen åkte hem utan att betala.
Intensivkursen kostar alltså inte 10’000 kr utan beror helt på hur många körlektioner man behöver,  för medparten av våra elever kostar ett körkort mellan 12’000kr och 25’000kr plus boende och trafikverkets avgifter.
Vi gör en kreditupplysning på alla våra kunder, om anmärkningar finns betalar du hela kursen innan hemresa via förskottsbetalning, om inte faktureras du slutsumman efter avslutad kurs.

Uppgår slutsumman för kursen till mindre än 10 000kr återbetalar vi givetvis mellanskillnaden.

Avbryter du utbildningen under kursens gång debiteras du lektionerna du hunnit vara med på, inskrivning/teori, boende, plus en avbokningsavgift på 5000:- (eventuellt halkbanan om den inte går att avboka via Arvidsjaurs trafikskola.)

Avbokning meddelas trafikskolan så snabbt som möjligt men absolut senast 2 veckor innan kursstart.
Vid utebliven eller för sen avbokning återbetalas inte den första delbetalningen på 5000:- (saknas eventuellt förskottsbetalningen faktureras du 5000:- i sen avbokningsavgift.)                                    Avbokning av kursen måste ske skriftligt till info@swillos.com

Se till att du har alla papper i ordning

  • Giltigt körkortstillstånd från Transportstyrelsen (kontrollera att inte datumet går ut under kursens period)
  • Giltigt ID kort/pass (samma sak här var noga att kolla så inte det blir ogiltigt under kursens period)

Skulle något av dina papper vara ogiltiga pga. utgånget datum kan du givetvis boka en plats ändå men se till att du har giltiga papper när du kommer till oss.

Reservation för ändring vid oförutsedda händelser hos oss eller trafikverket gäller alla bokningar.

Vi på Swillos Trafikskola ser till att du blir nöjd med utbildningen och önskar dig varmt välkommen!

Boka din plats

Denna kurs är fullbokat.

Ställ dig i kö